TEKNISK ANALYS: Fingerprint nere vid stöd - vad gäller nu?

FING B dagsdiagram: Nere vid stöd (diagram källa: Infront) FING B dagsdiagram: Nere vid stöd (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Rapport från haverikommissionen
Vi ser just nu en av de mest rubbade nedgångar någonsin. Eller?

Eller är det så att en aktie som "kan" stiga 120 % också kan falla -43 %?

Fingerprint har nu totalt havererat och det finns få som vet varför. En sak kan vi dock vara säker på - att säljarna är starkare än köparna!

Nu har dock aktien emellertid fallit ned till det stigande stödet kring 13 kr. Fingerprint har sålunda droppat nästan exakt -10 kr.

Det råder ingen tvekan om att den senaste köpsignalen har slagit totalt fel.


Teknisk analys
Ur det tekniska perspektivet är det nu låg sannolikhet att aktien skall fortsätta att falla mer. RSI-kurvan befinner sig på låga 27 och aktien har fallit en jämt 10 krona, och detta samtidigt som aktien befinner sig på ett starkt stöd. Det mest sannolika är att någon kört aktien i graven med stigande "kort" position.
Den som startade denna utförsäljning har nu snittet kring 18 kr. Först här uppe börjar det att osa rök. Huvudscenariot kvarstår - att aktien återhämtar sig till spannet 16-19 kr inför Q1.


Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster.


 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln