Fastighetsrally: Nytt All-Time-High för Fabege! 

FABG dagsdiagram: Nytt börsrekord förra veckan (diagram källa: Infront) FABG dagsdiagram: Nytt börsrekord förra veckan (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Ännu ett börsrekord för Fabege!
Fabege fortsatte att stiga även under april månad och aktien noterade ännu ett nytt All-Time-High under veckan som gick. Detta kan dock knappast komma som en överraskning då räntan befinner sig under 0 % samtidigt som befolkningen och företagande växer så det står härliga till.

Den som inte håller med om detta resonemang säljer sina fastighetsaktier och sätter in pengarna på ett räntekonto på bank, och betalar 0,25 % för att få ha pengarna där.

Då går du dessutom miste om aktieutdelningen!


Teknisk analys
Den underliggande trenden är positiv i Fabege och sannolikheten är hög för nya rekord inom kort. Lägger man tillbaka aktieutdelningen som delades ut förra veckan i onsdags (den 3 april) på 2,65 kr, så krävs inte mycket för ännu ett nytt börsrekord för Fabege! Det mest sannolika scenariot är att Fabege tar en liten vilopaus och rekylerar ned någon krona för att därefter ta fart uppåt för att testa kanaltaket och 138-142 kr.


Rekommenderad läsning:
-Så brukar april månad sluta på börsen, klicka här!
-Teknisk analys på FingerprintDisclaimer - friskrivning
Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster.


 

Etiketter: fabg

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln