TEKNISK ANALYS: Fingerprint attackerar målet 19 kr - kaffesumpen fick rätt men vad gäller nu?

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Fingerprint talks - bullshit walks!
Kaffesumpen hade utlovat uppgång för den som tror på teknisk-hoccus-poccus-analys och jultomten. Upp till var och en förstås.

Du som är lite bakom flötet och tror på påskharen är välkommen att fortsätta läsa. Alla andra också för den delen!

I kaffe-sumpen kunde vi läsa att köparna var på gång nere vid 15,42 kr:
(klicka på länken ovan för att läsa):

Teknisk analys
Köparna har sedan flyttat Fingerprint uppåt krona för krona och idag den befintliga målkursen är 19-23 kr, även om huvudscenariot på längre sikt är att aktien bryter igenom 23 kr!

WOW!

Köparna är på plats, och alla korta aktörer ligger nu brunt till. 18 kr-nivån har passerats precis som kaffe-sumpen förutspått - och ett short-squeeze-rally håller nu på att byggas upp.

Sammanfattningsvis: Fingerprint befinner sig sedan 15,45 kr inne i en köpsignal, och aktien är på väg upp förbi 23 kr för att röka skiten ur alla blankare, och att 18 kr-nivån har brutits signalerar för att rally har startat - det är i falla fall vad kaffesumpen säger!

Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster. 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln