TEKNISK ANALYS: Utrökning av blankare i Fingerprint pågår - kaffesumpen säger uppgång mot 23 kr!

FING dagsdiagram: Aktien har brutit 18 kr och short-covering pågår, aktien på väg att ta ut 23 kr om man skall tro kaffe-sumpen (diagram källa: Infront) FING dagsdiagram: Aktien har brutit 18 kr och short-covering pågår, aktien på väg att ta ut 23 kr om man skall tro kaffe-sumpen (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Utrökning av blankare pågår
Det man skall ha klart för sig är att 6 miljarders värdering på en marknadsledare i en expansiv tech-bransch är löjligt billigt.

Om Fingerprint når 250 mkr på kvartalet, landar en rimlig värdering på 16x till 16 miljarder SEK.

Detta motsvarar en aktiekurs om 52 kr. Detta har vi diskuterat tidigare.

Teknisk analys
Detta scenario styrks även av den oseriösa kaffe-sumps-analysen - så även kallas teknisk-hoccu-poccus-analys, Du vet den dr löjliga analysen som inte fungerar, De må så vara. Om du inte tror på tomten så är det väl inget problem med det - med du tror väl på framtiden?

Diskuterade vi inte på tasajten långt tidigare om att bolaget framtid och tillväxt inte alls finns inom smartphones!

En smartphone kostar ju för sjutton gubbar 3.000 kr. VEM FA#N HAR RÅD MED DET?

Ring New Delhi och fråga vet-ja!

En betalkort däremot - det har väl de allra flesta råd med på jordklotet? (kan vi hoppas).

Strunt samma. Ingen av oss kommer ändå att åka till New Delhi, så vi kan lika gärna hålla oss till kaffesumpen - och den säger att Fingerprint är på väg att röka ut alla blankare så det står härliga till. Aktien har brutit 18 kr och blankarna kan faktiskt förlora MER ÄN 100 %!

Den som gick kort på 10 kr kan de facto förlora mer än -10 kr på en kort-posse. Om aktien stiger upp till 30 kr så har man -200 % på possen.
Nu ligger stora blankare med pappersförluster efter den senaste tidens hausse, och man har nu börjat försöka köpa tillbaka en del av dessa positioner - men det är svårare än man tror. Aktien är riktigt illikvid. testat netto köp 1.000.000 aktier får du se. Skulle gissa att det drar aktien +1 kr.

Nåväl, nog med bullshit. Vad gäller?
Ur det tekniska perspektivet har kaffesumpen signalerat för ett kommande genombrott av 20 och 23 kr! Kaffesumps-högen har rasat nu på tallriken och det betyder att hela förloppet kommer gå fort!

Sammanfattningsvis: Kaffesumpen säger att Fingerprint är på väg upp mot 23-28 kr på sikt!REKOMMENDERAD LÄSNING:
-De senaste inläggen om Fingerprint, klicka här!
Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster.

 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln