TEKNISK ANALYS: Fingerprint stiger - Vad säger kaffesumpen?

FING B dagsdiagram: Aktien på väg upp genom 23 kr enligt den tekniska-hoccus-poccus-analysen, för dig som tror på spå-i-kaffe-sump! (diagram källa: Infront) FING B dagsdiagram: Aktien på väg upp genom 23 kr enligt den tekniska-hoccus-poccus-analysen, för dig som tror på spå-i-kaffe-sump! (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Fingerprint befinner sig i en köpsignal
Den tekniska spå-i-kaffe-sumpen hade utlovat fortsatt färd med tomtens släde och renarna upp mot himlavalvet och en short-squeeze så fort aktien brutit 18 kr.

Som vanligt gäller upp till bevis. Money talks - bullshit walks!

Teknisk analys - Hoccus Poccus analys (totalt oseriös)
Den kommer bli en skakig färd uppe vid 19 kr, då aktien försöker rusa genom atmosfären - och 19 kr-nivån. På denna nivå finner vi som jag ser saken, bolagets rättvisa värde ur det fundamentala perspektivet.

Aktien har tidigare vänt ned från denna nivå, men har nu tagit sitt tillbaka upp genom den samma. I ett baisse-scenario så skulle Fingerprint inte ha klarat av att stiga upp över 19 kr igen. Därmed så är slutsatsen att aktien inte befinner sig i ett baisse-scenario...

...och befinner sig aktien inte i ett baisse-scenario då finns bara neutral/flat-market och hausse-marknad kvar.
Sannolikheten att denna aktie är neutral är inte hög, Detta är en lov or hate -aktie.
 

Sålunda befinner sig Fingerprint mest sannolikt i en hausse-marknad. Detta stämmer överens med tidigare köpsignal nere vid cirka 15,50 kr, och aktien har signalerat för ett genombrott av både 20 och 23 kr-nivån. Aktien kommer alldeles strax att röka ut mängder med korta placerare. Det man skall ha klart för sig är dock att köpsignalen utlöstes nere vid cirka 15,50 kr - och professionella kaffe-sumps-traders använder alltid stop-loss!

Sammanfattningsvis: Kaffesumpen fortsätter att peka på en uppgångsfas upp genom 20-23 kr!


Snart kan du läsa daglig teknisk analys om Fingerprint i Sveriges nya finanstidning - Dagens Börs
som har premiär om en månad. Detta är tidningen för dig som är trött på att läsa bullshit.
Dagens börs är finanstidningen av börsintresserade - för börsintresserade.
-Ingen reklam
-Inget politiskt bullshit
pris: 99 kr/ månaden (3 kr/ dag). Ugh!
"...Dyrt men värt det!", Laila 93 år och Ragnar, Staffanstorp


REKOMMENDERAD LÄSNING:
-De senaste inläggen om Fingerprint, klicka här!
Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster.

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln