TEKNISK ANALYS: Kaffesumpen får rätt igen - Fingerprint rusar genom 20 kr!

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se


Kaffesumpen pekade på fortsatt uppgång - och får rätt?
Här ser vi hur min favorit indikator; kaffesumpen - har fallit ut på bordet. Detta är självklart ett bevis på den tekniska-halleluja-analys som presenterats sedan 15,50 kr. Där målkurs efter målkurs uppnåtts. 

Den senaste utsagan av kaffesumpen var rally upp över 20-23 kr, och en utrökning av alla pessimister.

Då kaffesumpen ramlat ut på detta märkliga vis - kan tolkningen bara blir en sak:
-Blankarna är på väg att bli utrökta!


 

Den som följer orderdjupet och tape-reading finner att köparna finns på plats. Ordrarnas storlek vittnar om större aktörer och dessa köper sällan aktien under en dag - utan över flera veckor (eftersom mycket aktier skall köpas in).

Teknisk analys
Den tekniska-hoccus-poccus-analys tolkningen pekade på att blankarna har problem, och att likviditeten är ytterst begränsad. Om så är fallet vet förstås ingen. EN sak vet vi dock - aktien stiger!

 

Men det höga RSI-värdet då?
Aktien stiger, och det trots det höga RSI-värdet.
Enda möjligheten att en aktie stiger trots ett högt RSI är därför att det finns köpare som totalt skiter i RSI, och vilka skulle det kunna vara?

Vem är tillräckligt stor för att flytta kurser och som skiter i RSI?

När du har svaret på den frågan så förstår du också varför aktien är på väg upp genom 23 kr!

Nu får det väl ändå vara slut på bullshittet!
UPP TILL BEVIS!

FINGRET PÅ VÄG UPP GENOM 23 KR OCH BLANKARNA BLIR REJÄLT UTRÖKTA!Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på Intersnett eller ser på Ljug-Tub. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om Du tror på detta eller på tomten, får du skylla dig själv (som din granne Lennart brukar säga). Tasajtens finansblogg rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja aktier. Att handla med aktier är extremt farligt. Professionella traders tar aldrig stora bets, och låter aldrig en enskild position påverkar portföljvärdet mer än med några enstaka procent. Stora bets leder alltid förr eller senare till gigantiska förluster.

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln