TEKNISK ANALYS: Kaffesumpen pekar på fortsatt uppgång för Fingerprint!

FING dagsdiagram: Att ett pris vänder upp innan ett stöd är alltid ett positivt tekniskt tecken enligt den tekniska analysen - det framgår av vändning 1 och 2 ovan (diagram källa: Infront) FING dagsdiagram: Att ett pris vänder upp innan ett stöd är alltid ett positivt tekniskt tecken enligt den tekniska analysen - det framgår av vändning 1 och 2 ovan (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Fingerprint vände upp innan stödet igen!
Fingerprint tar ny fart uppåt, och konstigt vore väl annars. Fingerprint har visat tekniskt styrka, och i de senaste inläggen påpekade jag att kaffesumpen hade skapat en teknisk köpsignal i och med att aktien har:

1: Gjorde en candlesticks doji+ (teknisk styrka)
2: Priset vände uppåt innan stödet (teknisk styrka)


I diagrammet ovan kan vi nu tydligt se att den tekniska hoccus-poccus-analysen och spå i kaffe-sumpen ser ut att få rätt för tredje gånger i rad!

Vid de två senaste tillfällena har aktiekursen vänd upp innan stödet - och varje gång har vi fått se en kraftfull rörelse på uppsidan! 

RSI-kurvan stiger och befinner sig över 50. Det är ännu ett tekniskt klassiskt styrketecken.

Den 15 augusti släpps Fingerprints Q2-rapport och jag upprepar min bedömning om att det inte finns någon edge i en kort position i Fingerprint - något jag påpekat redan för flera månader sedan.

Varför -ingen edge i en kort position?
Svar därför att en riktig stark rapport där kortintäkterna börjar synas - kan ta aktien upp till 34 kr (+100 %), rent teoretiskt (förstås).
Detta betyder inte att jag tror att aktien skall stiga till 34 kr. Detta är ett resonemang.
Medan en dålig rapport - inte kommer ta aktien ned till 0 kr (-100 %). En svag rapport skulle få aktien att falla (så klart) men kortintäkterna kan ligga lite längre fram i tiden och därför kommer INGEN vilja sälja aktien för aggressivt innan detta är avskrivet.
DÄRMED FINNS INGEN EDGE I EN KORT POSITION

Kaffesumpen pekar allt jämt på att fokus ligger på 19 kr inför Q2 den 15 augusti. Huvudscenariot är att aktien på sikt bryter igenom 23 kr och röker ut alla korta placerare. 

Upp till bevis!
Money talks - bullshit walks!


Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på fake-book, intersnett, eller ser på Ljug-Tub (eller ser på instabluff) eller din granne Lennart för den delen heller. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på bullshit och spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om du är lite bakom flötet och tror på detta dravel får du skylla dig själv .Tasajtens finansblogg är gratis att läsa för alla, och detta är ingen produkt utan en gratisblogg. Detta är ingen rekommendation. Tasajten rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja, eller ens tänka på aktier eller andra finansiella instrument.   

 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln