TEKNISK ANALYS: Sell-off efter Q2 i Fingerprint - vad gäller nu?

FING: Q2 var ok - aktien utlöser en ny köpsignal om 17,41 kr bryts (diagram källa: Infront) FING: Q2 var ok - aktien utlöser en ny köpsignal om 17,41 kr bryts (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Sell-off efter Q2 då inga positiva nyheter om betalkorten fanns med
Fingerprint visade vinst för det andra kvartalet, men avsaknaden av konkreta bevis eller kommentarer om en nära förestående intäktsgenerering från betalkorten fick marknaden att dra åt sig öronen (hur man nu gör det).

Nåväl, aktien droppade tillbaka på rapportdagen men någon orsak att sälja aktien finns inte, då ingenting förändrat det utstakade scenariot för bolaget - marknaden tog sitt förnuft till fånga och rekylerade upp redan dagen efter (under fredagen).

Kaffesumps-analysen (så kallad teknisk hoccus poccus analys)
Den som gjort sin hemläxa vet att högsta betalkursen efter rapporten skapar en köpsignal.

Tog kanske inte Connors och Linda Bradford Raschke upp detta i sin bok STREET SMARTS?
-REVERSAL NEWS!

Ännu en bok jag kan rekommendera för den som vill lära sig mer om kaffe-sump. Detta är ytterligare en av mina absoluta favoritböcker.

Huvudscenariot står: Bolaget visar med sin vinst att det är på rätt väg, och den tekniska analysen visar stigande bottnar och är positiv. - aktien är på väg upp genom 19 kr på sikt! Som vanligt låser den strategiska swing-tradern i vinst på vägen upp.Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på fake-book, intersnett, eller ser på Ljug-Tub (eller ser på instabluff) eller din granne Lennart för den delen heller. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på bullshit och spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om du är lite bakom flötet och tror på detta dravel får du skylla dig själv .Tasajtens finansblogg är gratis att läsa för alla, och detta är ingen produkt utan en gratisblogg. Detta är ingen rekommendation. Tasajten rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja, eller ens tänka på aktier eller andra finansiella instrument.   


 

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln