Teknisk analys: Fingerprint samlar kraft - är aktien på väg upp nu?

FING B: Stigande bottnar - aktien på väg uppåt (diagram källa: Infront) FING B: Stigande bottnar - aktien på väg uppåt (diagram källa: Infront)

Per Stolt, daytrader / www.tasajten.se

Jag har samlat ihop lite ny kaffesump, och sist vi tittade till "eländet" eller "Fingerprint" som aktien också heter, fann vi denna inne i en befintlig köpsignal på 16,83 kr. Som vanligt utlovades till synes totalt oseriösa målkurser - ungefär lika oseriösa som då jag satte målkursen på larviga 16 kr, motsvarande +100 % från dåvarande kursen 8 kr).

Fingerprint handlas idag ungefär på samma nivå, möjligtvis 1/4-dels ankfjärt högre och jag tror vi kan vara överens om att den högvolatila aktien handlas tämligen stabilt den senaste månaden.

Det har inkommit en hel del positiva nyheter, men aktien står och stampar. Det beror på att "telefonkorten" klarar av att hålla aktien på "par" medan "betalkorten" har förmågan att lyfta aktien - men eftersom vi inte hört något särskilt om detta segment (betalkorten) så vandrar aktien sidlänges i väntan på bu eller bä.

Teknisk Hoccus Poccus Analys:
För dig som vill läsa Fingerprints analyser en dag i förväg, samt lläsa andra intressanta tekniska analyser finner dessa på Sverige nya Finanstidning "Dagens Börs". "Dagens Börs" är en 100 % ONLINE tidning för dig som är intresserad av börs och ekonomi. Denna finanstidning innehåller varken reklam eller poltisikt vinklade artiklar (så kallat bullshit).

Prova tidningen HELT gratis i 2 veckor via din e-mail adress. Inga dolda hakar. Ordinarie pris är 99 kr/ mån (drygt 3 kr om dagen):
För att prova 2 veckor gratis: klicka här!
https://www.dagensbors.se​​​​​​​

På Finanstidningen "Dagens Börs" kan du just nu läsa om:
-Teknisk köpsignal i Ericsson under "Analyser" (från i tisdags)
-Nyheter om Salt X som steg +58 % dagens efter att vi belyste bolaget framgångsrika tester!
-Sammanfattning om börsen efter dagens slut, från både USA och Stockholm!
-Självklart kan du även läsa en morgonrapport där du får en snabb överblick vad som är på gång och vad marknaden fokuserar på!
-Kan Ingves verkligen höja räntan? Makroanalys!


Följ med i utvecklingen på börsen - men slipp reklam och politiskt bullshit för endast drygt 3 kr om dagen (99 kr/ mån):
-Prova först, gratis i 2 veckor helt utan åtagande! Klicka här för att läsa tidningen!​​​​​​​


Men nu tillbaka till själva tekniska analysen. Fingerprint fortsätter att trenda uppåt med tydligt stigande bottnar. Säljarna klara fortfarande inte av att pressa ned aktien ända till stödet - detta är som tidigare nämnt ett positivt tecken, och huvudscenariot är att Fingerprint fortsätter att samla kraft för att sedan ta fart upp mot 19 kr inför Q3. På längre sikt finner vi målkursen på 23-32 kr.

​​​​​​​Upp till bevis! 
Disclaimer - friskrivning
Tro inte på allt du läser på fake-book, intersnett, eller ser på Ljug-Tub (eller ser på instabluff) eller din granne Lennart för den delen heller. Alla bedömningar och målkurser på denna blogg bygger på bullshit och spådom i kaffe-sump och liknande vodoo-ritualer så som teknisk analys. Om du är lite bakom flötet och tror på detta dravel får du skylla dig själv .Tasajtens finansblogg är gratis att läsa för alla, och detta är ingen produkt utan en gratisblogg. Detta är ingen rekommendation. Tasajten rekommenderar aldrig dig som läsare att varken köpa eller sälja, eller ens tänka på aktier eller andra finansiella instrument.   

Etiketter: fing

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln