Vårt abonnemang planer

Prova på månad

1.000kr – för en enstaka månad

(Detta köp är endast möjligt för dig som inte är befintlig kund, eller tagit del av denna möjlighet tidigare).

1.000kr

– för en enstaka månad

(Detta köp är endast möjligt för dig som inte är befintlig kund, eller tagit del av denna möjlighet tidigare).

inkluderar :

OMX-Krönikan (OMX -analys innan öppning)

OMX-INTRADAY 1 (OMX-analys vid lunch)

OMX-INTRADAY 2 (OMX-analys vid stängning)

Prova tasajtens marknadsbrev under en månads tid.
Efter att löptiden gått ut avslutas din prova-på-månad automatiskt, och du har inte åtagit dig någonting. Abonnemanget övergår inte till något nytt abonnemang.

köpa
köpa

TRADING-Paketet

599kr/mån

eller

7.188kr/år
inkluderar :

OMX-Krönikan (OMX -analys innan öppning)

OMX-INTRADAY 1 (OMX-analys vid lunch)

OMX-INTRADAY 2 (OMX-analys vid stängning)

Betalning – Abonnmang :
Välj mellan att köpa en månad i taget, där du kan säga upp abonnemangen med omedelbart verkan om du vill, eller köpa ett helt år direkt (tasajtens årsabonnemang övergår aldrig till ett nytt år utan ditt More …
köpa
köpa

PRO-Paketet

1.325kr/mån

eller

15.900kr/år
inkluderar :

TASAJTEN PRO:s låsta twitterkonto, samt

TRADING-paketet

TASAJTENS PRO:s låsta twitterkonto lägger jag ut de trades som jag själv gör via tweets (inlägg).

Dessa tweets läggs ut sekunder efter att jag gjort en trade. Du kan därmed kopiera mina trades. På detta twitterkonto visar jag även vilka aktier som finns i min

köpa
köpa

* Antalet analyser kan både variera och komma att ändras med tiden.

Exempel på OMX-KRÖNIKA

(möjlig att ladda ned pdf-fil, klicka på datumet/texten för att starta nedladdning)

Ladda ner

Detta är TASAJETS analys och abonnemang

Detta är marknadsbrevet för dig som vill tjäna pengar på aktiehandel och trading.
Alla analyser är enkla att förstå och du behöver inga förkunskaper för att tillgodogöra dig tasajtens tekniska analyser!

Analyserna skickas ut via e-mail.

+ Teknisk analys talar om vilka aktier som har köp- eller säljsignal!
+ Analyser som är enkla att förstå och endast tar en minut att läsa!
+ Kommentarer till händelser och diskussion om hur de kan tänkas påverka finansmarknaden!

Den tekniska analysen talar om när köparna är på plats och varnar då farliga nivåer bryts som riskerar att utlösa stora ras!
Detta är marknadsbrevet för dig som är intresserad av att tjäna pengar på aktiehandel och trading på börsen. Alla tasajtens analyser är tydliga och enkla att förstå. Alla våra analyser sammanfattas med en enda mening, och du kan därför förstå budskapet på några sekunder. Du behöver inga förkunskaper för att tillgodogöra dig tasajtens analyser.
Välj mellan att betala via ditt VISA-kort, eller beställ en faktura och betala via din internetbank via bank-giro. Du gör detta val inne i betalfunktionen. Din betalning administreras av Svenska Dibs och Svenska Handelsbanken.
Månadsabonnemanget: Månadsbeloppet dras automatiskt från ditt VISA-kort varje månad tills du säger upp det. Du kan säga upp detta abonnemang när du vill, med omedelbar verkan. Denna variant kan endast väljas för VISA-kort.
Årsabonnemanget: Köp ett helt år direkt. Vid köp av ett helt år finns både möjligheten att betala via kort, eller beställa faktura och betala via din internetbank (bankgiro). Detta köp rullar inte över till ett nytt år då tiden löpt ut. Om du vill fortsätta efter löptiden gått ut, måste du själv genomföra ett nytt köp.

Disclaimer – friskrivning:

All handel med finansiella instrument är förknippad med risk. Det är upp till dig som abonnent/läsare att själv göra en bedömning av lämpligheten med handel utifrån din egen finansiella situation. Ingen kan förutspå framtiden. Företaget Trendnailer AB inkluderande webbsajten www.tasajten.se ansvarar varken direkt eller indirekt för förluster eller uteblivna vinster, av vilket slag än må vara, kopplat till de analyser eller kommentarer som företaget levererat eller publicerat. Material, text och diagram som publicerats garanteras ej vara korrekt. Det är upp till dig som läsare/kund att verifiera riktigheten i mottaget material. Analyser, bedömningar och tekniska köp- och säljsignaler, kommentarer, eller dylikt, om börs och finansiella instrument skall ses som en allmän diskussion och inte som en rekommendation att köpa eller sälja finansiella instrument. Den som avser att handla finansiella instrument kontaktar först sin mäklare för konsultation. Historiska resultat för en viss produkt eller analysmodell innebär ingen garanti för framtida resultat. Transaktioner som nämns är oftast inte genomförda i verkligheten och kan inte användas som mer än ett teoretiskt värde och som underlag till en diskussion.

Reviews

Prenumera OMX

Läs mer om prenumerationsplan och välj det som passar dig

Klicka här för att veta mer