Vårt abonnemang

PRO-Paketet

1.431kr/mån

eller

16.907kr/år
inkluderar :

TASAJTEN PRO:s låsta twitterkonto,

Tillgång till TASAJTENS PRO:s låsta twitterkonto, där du kan läsa om.
-Vilka trades jag gör i OMX.
-Kommentarer om det som händer på marknaden.

köpa
köpa

Detta är TASAJTENS analys och abonnemang

Den tekniska analysen talar om när köparna är på plats och varnar då farliga nivåer bryts som riskerar att utlösa stora ras!
Detta är marknadsbrevet för dig som är intresserad av att tjäna pengar på aktiehandel och trading på börsen. Alla tasajtens analyser är tydliga och enkla att förstå. Alla våra analyser sammanfattas med en enda mening, och du kan därför förstå budskapet på några sekunder. Du behöver inga förkunskaper för att tillgodogöra dig tasajtens analyser.
Välj mellan att betala via ditt VISA-kort, eller beställ en faktura och betala via din internetbank via bank-giro. Du gör detta val inne i betalfunktionen. Din betalning administreras av Svenska Dibs och Svenska Handelsbanken.
Månadsabonnemanget: Månadsbeloppet dras automatiskt från ditt VISA-kort varje månad tills du säger upp det. Du kan säga upp detta abonnemang när du vill, med omedelbar verkan. Denna variant kan endast väljas för VISA-kort.
Årsabonnemanget: Köp ett helt år direkt. Vid köp av ett helt år finns både möjligheten att betala via kort, eller beställa faktura och betala via din internetbank (bankgiro). Detta köp rullar inte över till ett nytt år då tiden löpt ut. Om du vill fortsätta efter löptiden gått ut, måste du själv genomföra ett nytt köp.

Disclaimer – friskrivning:

All handel med finansiella instrument är förknippad med risk. Det är upp till dig som abonnent/läsare att själv göra en bedömning av lämpligheten med handel utifrån din egen finansiella situation. Ingen kan förutspå framtiden. Företaget Trendnailer AB inkluderande webbsajten www.tasajten.se ansvarar varken direkt eller indirekt för förluster eller uteblivna vinster, av vilket slag än må vara, kopplat till de analyser eller kommentarer som företaget levererat eller publicerat. Material, text och diagram som publicerats garanteras ej vara korrekt. Det är upp till dig som läsare/kund att verifiera riktigheten i mottaget material. Analyser, bedömningar och tekniska köp- och säljsignaler, kommentarer, eller dylikt, om börs och finansiella instrument skall ses som en allmän diskussion och inte som en rekommendation att köpa eller sälja finansiella instrument. Den som avser att handla finansiella instrument kontaktar först sin mäklare för konsultation. Historiska resultat för en viss produkt eller analysmodell innebär ingen garanti för framtida resultat. Transaktioner som nämns är oftast inte genomförda i verkligheten och kan inte användas som mer än ett teoretiskt värde och som underlag till en diskussion.

Reviews

Prenumera OMX

Läs mer om prenumerationsplan och välj det som passar dig

Klicka här för att veta mer