Om du letar efter träffsäker
och tydlig teknisk analys som
är enkel att förstå och som faktiskt går att använda som beslutsunderlag
- Då har du kommit till rätt ställe!

Nu är det slut på att förlora stora pengar på aktier och börs i fallande trend. Med teknisk analys finner vi aktierna där köparna finns och varnar då farliga nivåer bryts! Som abonnent hos oss får du:

• Träffsäker teknisk analys på OMX 
för daytraders tre gånger om dagen!
• Tydliga köp- och säljsignaler för enskilda aktier!
• Prognos och uppdatering av läget på börsen varje dag innan öppning i vår morgonrapport!
• Analyser som är enkla att förstå! 
• Tar endast någon minut att läsa!

 

Nu har du chansen att prova vår teknisk analys i hela två veckor gratis! Anmäl ditt intresse nedan.
* Endast en provperiod per hushåll.

 

se exempel  |  Vi respekterar din epost-adress

Komplett aktieutbildning Online
Se våra utbildningsvideos om aktiemarknaden, teknisk analys och trading.
För såväl den absoluta nybörjaren som experten. Det finns alltid mer att lära!
 

Våra abonnemang:
tasajten erbjuder två olika abonnemang för teknisk analys, BAS-paketet och TRADING-paketet. Om du handlar några gånger i månaden eller bara vill hålla dig uppdaterad om läget på börsen, då väljer du BAS-paketet. Om du handlar oftare och är intresserad av trading, då väljer du TRADING-paketet. Båda paketen ger dig träffsäker och tydlig teknisk analys för endast några kronor om dagen.

BAS-paketet: 280 kr/mån eller 2.800 kr/år (endast ca 11 kr/ dag)
TRADING-paketet: 580 kr/mån eller 5.800 kr per år. (endast  ca 23 kr/ dag)
INSTITUTIONAL-service: 3.000 kr/mån exkl moms.

Nöjd kund – garanti. Våra tekniska analyser håller hög kvalitet och har hög träffsäkerhet. Vi erbjuder idag full återbetalning av abonnemangs-avgiften om du inte är nöjd (gäller inom 30 dagar efter påbörjat abonnemang).

Läs mer först om våra abonnemang.

0,00 % 0,00 %

USA
Federal Reserve

0,05 % 0,05 %

ECB
Europeiska Centralbanken

-0,10 % Halleluja -0,10 % Halleluja

SVERIGE
Riksbanken


 

”… Jag har testat flera olika prenumerationstjänster för tekniska analyser av OMX. Ingen annan har så bra träffsäkerhet som TAsajtens. Per svarar också väldigt bra och snabbt på de frågor och funderingar jag har - det uppskattas."
Gabriel

”…Jag måste delge dig min positiva upplevelse efter att ha tagit del av dels ditt Webbinarie och dels dina tekniska analyser som jag tycker är nåt av det bästa som jag sett i "branschen" och då skall du veta att jag provat det mesta under många år! Helt suveränt i sin enkelhet och pedagogik! Ser fram emot att följa dig framöver.”
Jan

”… Jag fyllde i formuläret på första sidan, tasajten.se. 2 veckor gratis info, vad har jag att förlora. Jag blev relativ snabbt förvånad och märkte att detta är ingen "vanlig site". Genom analysbreven och den korta sammanfattningen som finns längst ner i varje e-mail, har jag lyckats förkorta exempelvis min "morgonläsning" om div index, ta bättre beslut och därmed tjänat mer pengar. Informationen som sänds ut via e-mail är short and sweet och då menar jag genom att bara läsa ett par rader har du inblick om OMX kommer gå upp eller ned inför exempelvis börsöppningen. Sedan att man får uppföljning varje dag om OMX vid lunch samt innan stängning bidrar självklart till högre intresse. Något som jag är imponerad av är Pers ihärdighet att leverera samma kvalitet dag efter dag, det är mycket imponerande- och uppskattat! Ofta frågar jag mig hur hinner han leverera så mycket på så kort tid, det kan väl inte bara vara jag som undrar detta. Per, tack för alla tekniska analysbrev, det går att tjäna en massa pengar med hjälp av dessa!”
Fredrik 

"...Tack för ett bra år med ”nästan bara bra" analyser... Har ökat värdet på min depå ca 30 % sedan sommaren och det är jag mycket nöjd med!"
Per

"... jag bara följer analyserna slaviskt så kommer jag ut som vinnare när veckan är slut."
Anders

”… För mig är Per’s tekniska analyser ovärderliga. Det känns väldigt svårt att fatta ”kloka beslut” utan dem!”
Bo

”… tasajtens tekniska analyser är innehållsrika, generöst frekventa och genomsyras av gediget kunnande i den tekniska analysens konst. Inte sällan kryddas de av ett stänk humor som gör dem extra läsvärda. Jag har stor nytta av analyserna, och kan rekommendera dem till alla, även till nybörjare som jag själv.”
Henrik

”… Abonnemanget på TAsajten har mest kommit likna ett dagligt seminarium i teknisk analys. Denna spinn-off, är både live och kostnadsfri. Analyserna vill vara bra, och då blir det oftast så, man tjänar en slant under tiden.”
Christer

”… De ger mig en god vägledning, och jag tackar dej Per för detta.”
Bosse

”… Tack för värdefulla och fyndiga analyser och kommentarer!”
Björn - Mind and Body

”… Prisanalyserna i OMX-index har hög träffsäkerhet.”
Ragnvald

 ”…Jag uppskattar ditt arbete med dagliga tekniska analyser som på ett enkelt o beskrivande sätt ger en bra vägledning i hur jag kan agera på marknaden. Då jag inte har den tid själv som behövs för att ta fram underlag/analyser, är det viktigt för mig med förtroende för den tjänst som jag köper." 
Per

 ”…Tack för bra och träffsäkra prognoser. Kul och lättsamt skrivna. Jag har ett antal brev om teknisk analys varje dag och dina tillhör min favorit.”
Lennart

"...Har följt dig sedan ditt webinarium hos IG. Verkligen träffsäkra och tydliga analyser."
Gerth

 

Diagram Källa: INFRONT

MEST OMSATTA: HM B (VARJE MÅNDAG)
Fre 27 feb 2015
Skrivet av Per Stolt

08:55 SECU B (118,60 KR): MÅLKURSEN UPPNÅDD +13,3%
Securitas fick en tydlig köpsignal. Marknaden svarade denna gång med en rusning upp till 121,30 kr. Långt förbi vår målkurs 106 kr.


 

tasajten önskar alla läsare en fortsatt trevlig dag!